lauantai 5. maaliskuuta 2016

Pietari puhelinHyvä kunto on tärkeää kaikille ja harjoittelun voi aloittaa kotonakin. Kunto.net on koonnut eri tilanteisiin sopivia ilmaisia harjoitteluvideoita tavallisille ihmisille.


Voit käyttää omaa matkapuhelintasi Pietarissa, ellei puhelimesi käytä yksinomaan GSM 1900 standardia. On myös mahdollista soittaa yleisöpuhelimista tai hotellistasi. Kotimaan ja ulkomaan puheluiden soittaminen on paljon helpompaa kuin entisaikaan jolloin piti mennä erityisiin soittopisteisiin missä puhelua odotettiin joskus pitkäänkin tai sitä ei ikinä saatu.

Etukäteen maksettu prepaid SIM kortti on myös harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Niin on mahdollista käyttää puhelinta ilman joskus korkeitakin kansainvälisiä verkkovierailumaksuja. Samoin näin kustannukset pysyvät kontrollissa eikä jälkikäteen tule odottamattomia yllätyksiä.

Internetiä voi käyttää Internet kahviloissa. Mukana oleva kannettava tietokone on mahdollista kytkeä verkkoon Internet kortilla. Jotkut hotellitkin tarjoavat Internet-yhteyden tai mahdollisuuden kytkeä oma kone verkkoon.

Lisää tietoa yhteyksistä Pietarissa.

Tutustu myös Matka.net.
Lääkäreissä on hauskempikin puoli Lekuri.net, vitsejä lääkäreistä, hoitajista ja potilaista. Kerro oma vitsisi.
Kauneus on tärkeä osa elämää, Kauneus.net.
Tutustu myös Flunssa.net.
Tutustu myös Kipu.net.