tiistai 22. syyskuuta 2009

DEMOKÄYTÖSSÄ Pietari hotellit demo DEMOKÄYTÖSSÄ

Haluat matkustaa, haluat olla kotona. Mikset tekisi molempia ja kiertelisi maailmaa Lomapallon matkailuvideoiden avulla parhaissa, kaiken maailman matkakohteissa.
Hyvä kunto on tärkeää matkoilla ja harjoittelun voi aloittaa kotonakin. Kunto.net on koonnut eri tilanteisiin sopivia ilmaisia harjoitteluvideoita tavallisille ihmisille.


TÄMÄ ON DEMOVERSIO. EI TARKOITETTU KÄYTETTÄVÄKSI EIKÄ VASTAUKSIA VIELÄ SAATAVISSA.
Pietari on monia erinomaisia hotelleja. On valinnanmahdollisuuksia jokaisessa hotelliluokassa. On myös mahdollista vuokrata asunto. Tässä kaksi historiallista hotellia. Hotelli Astoria. Ja Grand Hotel Europe. Se oli myös Mannerheimin viimeinen asuinpaikka Pietarissa viikon ajan v 1917.

Jos suunnittelet ryhmälle matkaa Pietariin, kannattaa harkita yhteyden ottamista suoraan paikalliseen asiantuntijaan. Pietarin hotelli-, ravintola- ja viihde-elämä on hyvin nopeasti muuttuvaa. Paikallinen toimija pystyy parhaiten pysymään ajan tasalla uudessa tarjonnassa, hintojen ja palvelun tason muutoksissa sekä löytämään valtavasta tarjonnasta kullekin ryhmälle parhaiten sopivat hotelli-, kuljetus-, ravintola- ja ohjelmapalvelut.

Matkatoimisto Balt Express on toiminut vuodesta 1991 alkaen Pietarissa. Yrityksellä on hyvä kokemus, paitsi yksilöllisten matkojen, myös erikokoisten ryhmämatkojen, kannuste- ja palkintomatkojen, koulutusmatkojen sekä suurienkin kongressien palvelujen järjestämisestä. Jo 4 ihmistä voi olla ryhmä. Palvelu ja yhteydenpito sujuvat englanniksi.

Voit esittää tiedusteluja tai pyytää tarjouksen ryhmällesi helposti valmiilla kaavakkeella tästä!Yhteydenotto tai tarjouksen pyyntö ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta kustannuksia. Viisumin voit hankkia itse tai matkatoimiston avulla. Jos päätät itse hakea viisumia niin Balt Express toimittaa viisumiin tarvitsemasi matkatositteen ja viisumipuollon. Ryhmämatkaviisumi täytyy hankkia matkatoimiston välityksellä ja muutenkin se käy sitä kautta helpommin. Juna- tai lentoliput on itse helppo ostaa netin kautta.

Tutustu myös Matka.net.
Lääkäreissä on hauskempikin puoli Lekuri.net, vitsejä lääkäreistä, hoitajista ja potilaista. Kerro oma vitsisi.
Kauneus on tärkeä osa elämää, Kauneus.net.
Tutustu myös Flunssa.net.
Tutustu myös Kipu.net.